Fårikål med poteter

Fårikål med poteter

Visste du at Fårikål er Norges nasjonalrett? Fjordland fårikål har unik kvalitet og historie, og er et av de produktene som har vært med oss fra oppstarten for 20 år siden. Dette er en nydelig, tradisjonsrik fårikål med kjøtt som har sin opprinnelse fra fjellområdene på Vestlandet. Laget av fårekjøtt og kål, hvor all smak og kraft er bevart. Kommer selvfølgelig med kokte poteter som tilbehør. God middag! Dette er et sesongprodukt som er i markedet om høsten.

Vekt: 565 gram

Allergener i dette produktet

Det er ingen allergener i dette produktet

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Fårikål (72 %): 52 % hodekål, 36 % fårekjøtt, vann, salt, bestrålt krydder. Poteter (28 %): poteter, salt.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C