Fårikål med poteter

Nå slipper du å bruke lang tid på dette festmåltidet! Tradisjonsrik norsk rett som er komplett og ferdig til å serveres på 4 minutter. Laget av fårekjøtt og kål, hvor all smak og kraft er bevart. Fårikål er et sesongprodukt som er i markedet på høsten.

Vekt: 565

Allergener i dette produktet

Det er ingen allergener i dette produktet

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Ingredienser

Fårikål (72 %): 52 % hodekål*, 36 % norsk fårekjøtt, vann, maisstivelse, salt, bestrålt pepper. Poteter (28 %): poteter, salt. *Totalt 37 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.