Ferskt kjøtt i sursøt saus

Ferskt kjøtt i sursøt saus

Dette er en god gammeldags tradisjonsrett med kokekjøtt av storfe. Kokekjøtt trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt, av kraften har vi laget en smakfull løksaus. Dette er en rett det tar lang tid å lage og som mange husker som den gode søndagsmiddagen. Vi serverer den med gulrøtter og kokte poteter. Retten inneholder 28 % grønnsaker, har lite mettet fett og er rik på protein. God middag! Denne retten finner du eksklusivt i COOP sine butikker.

Vekt: 520

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Ingredienser

Ferskt kjøtt i sursøt saus (50 %): 62 % løksaus (helmelk, vann, 29 % sjalottløk*, eplecidereddik, salt, sukker, fløte, modifisert maisstivelse, aroma, bestrålt krydder), 38 % norsk storfekjøtt. Poteter (31 %): poteter, salt. Gulrøtter* (19 %). Totalt 28 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og må gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.