Flesk og duppe med kålrotstappe og poteter

Flesk og duppe med kålrotstappe og poteter

Flesk og duppe er en tradisjonsrik rett. Middagen består av stekt sideflesk som er brunet for å gi den gode smaken før sous vide-behandlingen. Hvit saus, den berømte duppen, gir sammen med kålrotstappen og potenene et harmonisk minne tilbake til bestemors kjøkkenbenk. Norskere enn dette blir det ikke. Retten finner du ekslusivt i Coop sine butikker.

Vekt: 470

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Salt sideflesk i saus (45 %): 52 % salt sideflesk (85 % norsk svinekjøtt, vann, salt), 48 % saus (vann, helmelk, hvetemel, rapsolje, modifisert maisstivelse, bestrålt krydder). Kålrotstappe (36 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (19 %): poteter, salt. * Totalt 26 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.