
Flesk og duppe med kålrotstappe og poteter
Flesk og duppe er en tradisjonsrik rett. Middagen består av stekt sideflesk som er brunet for å gi den gode smaken før sous vide-behandlingen. Hvit saus, den berømte duppen, gir sammen med kålrotstappen og potenene et harmonisk minne tilbake til bestemors kjøkkenbenk. Norskere enn dette blir det ikke. Retten finner du ekslusivt i Coop sine butikker.
Vekt: 470 gram
Allergener i dette produktet
Gluten
Melk
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Ingredienser
Salt sideflesk i saus (45 %): 52 % salt sideflesk (norsk svinekjøtt, vann, salt), 48 % saus (vann, helmelk, hvetemel, rapsolje, modifisert maisstivelse, bestrålt krydder). Kålrotstappe (36 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (19 %): poteter, salt. * Totalt 26 % grønnsaker.
Energi | 576 kJ (139 kcal) |
Fett | 9,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 4,0 g |
Karbohydrat | 5,6 g |
— hvorav sukkerarter | 2,1 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 6,3 g |
Salt | 0,95 g |