Flesk og duppe med kålrotstappe og poteter

Flesk og duppe er en tradisjonsrik rett. Middagen består av stekt saltet svinekjøtt - brunet for å gi den gode smaken før sous vide-behandlingen. Hvit saus, den berømte duppen, gir sammen med den fyldige kålrotstappen og potetene et harmonisk minne tilbake til bestemors kjøkkenbenk. Norskere enn dette blir det ikke. Retten inneholder 26 % grønnsaker og er en kilde til protein. Flesk og duppe finner du eksklusivt i Coop sine butikker.

Vekt: 470

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Saltet svinekjøtt i saus (44 %): 44 % saltet svinekjøtt (95 % norsk svinekjøtt, salt, hvetefiber, stivelse, fortykningsmiddel (difosfater, trifosfater), antioksidant (natriumaskorbat, natriumnitritt)), 56 % saus (vann, helmelk, hvetemel, rapsolje, modifisert maisstivelse, bestrålt krydder). Kålrotstappe (37 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (19 %): poteter. *Totalt 26 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.