Flesk og duppe med kålrotstappe og poteter

Flesk og duppe med kålrotstappe og poteter

Flesk og duppe er en tradisjonsrik rett. Middagen består av stekt sideflesk som er brunet for å gi den gode smaken før sous vide-behandlingen. Hvit saus, den berømte duppen, gir sammen med kålrotstappen og potenene et harmonisk minne tilbake til bestemors kjøkkenbenk. Norskere enn dette blir det ikke. Retten finner du ekslusivt i Coop sine butikker.

Vekt: 470 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Salt sideflesk i saus (45 %): 52 % salt sideflesk (norsk svinekjøtt, vann, salt), 48 % saus (vann, helmelk, hvetemel, rapsolje, modifisert maisstivelse, bestrålt krydder). Kålrotstappe (36 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (19 %): poteter, salt. * Totalt 26 % grønnsaker.