Fransk Biffgryte

Fransk biffgryte eller Boeuf Bourguignon er en av de mest kjente, franske, rettene. Vår variant er Sous Vide behandlet, noe som gir en mør og fin konsistens på kjøttet. Vi får vi frem alle de gode smakene ved å la kjøttet trekke på lav varme over lang tid, sammen med løk, sopp og gulrot. Serveres sammen med en fyldig og kremet potetstappe. Retten inneholder 33 % grønnsaker og er rik på protein. God middag!

Vekt: 450

Allergener i dette produktet

Melk
Selleri

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Storfekjøtt i rødvinssaus (60 %): 67 % rødvinssaus (gulrot*, sjampinjong*, vann, hakkede tomater* (tomat, tomatjuice), løk*, modifisert maisstivelse, aroma, 2 % norsk bacon (93 % røkt sideflesk av svin, vann, glukose, stabilisator (trinatriumdifosfat), antioksidant (natriumerytorbat)), 2 % rødvinskonsentrat, salt, hvitløk*, bestrålt krydder), 33 % norsk storfekjøtt. Potetstappe (40 %): 58 % potet, helmelk, sellerirot*, fløte, potetflakes, smør, salt, hvitløk*, gressløk*, bestrålt krydder. *Totalt 33 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.