Langtidskokt Fransk Biffgryte

Langtidskokt Fransk Biffgryte

Fransk Biffgryte eller Boeuf Bourguignon er en av de mest kjente, franske klassiske rettene. Fjordland har brukt norsk kjøtt og kokt dette med tradisjonelle ingredienser som løk, sopp og gulrot i en rødvinssaus. Ved å koke kjøttet på lav temperatur over lang tid blir kjøttet mørt og vi får frem de gode smakene. Retten gir deg en komplett Fransk Biffgryte, en smak av ekte Bouef Bourguignon. God middag!

Vekt: 450 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Selleri

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Storfekjøtt i rødvinssaus (60 %): 67 % rødvinssaus (gulrot*, sjampinjong*, vann, tomat*, løk*, modifisert maisstivelse, aroma, 2 % bacon (93 % røkt sideflesk av norsk svin, salt, vann, glukose, stabilisator (difosfater), antioksidant (natriumerytorbat)), 2 % rødvinskonsentrat, hvitløk*, salt, bestrålt pepper), 33 % norsk storfekjøtt. Potetstappe (40 %): 58 % potet, helmelk, sellerirot*, fløte, potetflakes, vann, smør, hvitløk*, salt, gressløk*, bestrålt pepper. * Totalt 33 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C

Relaterte produkter