Frikassé med medisterboller

Frikassé med medisterboller

Dette er god, gammeldags «mormor-mat» og en tradisjonsrett fra Sørlandet. Mens man før gjerne hadde god tid til å stå over grytene, er det ikke helt det samme i dag - derfor har vi i Fjordland gjort jobben for deg. Vår sørlandske frikassé inneholder medisterboller av svin i en nydelig frikassésaus med gulrot, kålrot og purre. Kokte poteter følger selvsagt med. Retten inneholder 17 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 490 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Frikassé med medisterboller (67 %): 61 % saus (helmelk, gulrot*, kålrot*, fløte, purreløk*, løk*, vann, modifisert maisstivelse, salt, aroma, grønnsaksekstrakter, bestrålt krydder, gressløk), 39 % medisterboller (63 % norsk svinekjøtt, melk, potetstivelse, salt, krydder). Poteter (33 %): poteter, salt. * Totalt 17 % grønnsaker.