Grove kjøttkaker med gulrøtter og poteter

Grove kjøttkaker med gulrøtter og poteter

Kjøttkaker er en tradisjonsrett med solid forankring i den norske matkulturen og en favoritt hos mange. Disse kjøttkakene er grove og inneholder selvsagt bare norsk kjøtt av storfe og svin. Som tilbehør får du poteter, brun saus og gulrøtter. Retten inneholder 18 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 545 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (52 %): 52 % kjøttkaker (63 % norsk kjøtt av storfe og svin, vann, tapiokastivelse, bambusfiber, salt, svineprotein, krydder, aroma, glukose, fargestoff (ammoniert karamell)), 48 % brun saus (vann, smør, modifisert maisstivelse, fløtepulver, aroma, fargestoff (ammoniert karamell), salt, sukker, løk, bestrålt pepper) Poteter (30 %) Gulrøtter* (18 %) * Totalt 18 % grønnsaker NB! Feilmerking! Rekkefølge på storfe og svin i kjøttkakene skal byttes om, ref. datablad fra Fatland. Implementerer dette ved neste endring av designet.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.