Jegergryte med rotgrønnsaker, sopp og ris
Vekt: 430
Allergener i dette produktet
Tilberedning
1. Behold folien på skålen 2. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 4 min. (800 W) 3. Dra av folien 4. Rør i retten og kos deg
Uten mikro: Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Vann, 21 % ris, 12 % norsk kjøttdeig (kvernet storfekjøtt 14 % fett), gulrot*, løk*, soppblanding* (sjampinjong, kantarell, steinsopp), fløtepulver, sellerirot*, tyttebær*, crème fraîche, modifisert maisstivelse,aroma, smør, salt, rødvinsedikk, tomatpuré*, sukker, fargestoff (ammoniert karamell), bestrålt krydder. *Totalt 24 % grønnsaker.
Energi | 448 kJ (107 kcal) |
Fett | 5,6 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 3,1 g |
Karbohydrat | 9,5 g |
— hvorav sukkerarter | 1,1 g |
Kostfiber | 0,5 g |
Protein | 4,5 g |
Salt | 0,8 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.