Julemiddag med skinkestek, julepølse og medisterkake

En skikkelig julemiddag med skinkestek, medisterkake og julepølse, med tilbehør som rødkål, poteter og en fyldig, krydret julesaus. Fjordland i skål er en serie smakfulle retter i serveringsklare skåler. Ordentlig mat. Raskt, enkelt og uten oppvask. God mat - tid til mer! Kos deg med en skikkelig og rask julemiddag i en innholdsrik juletid. Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Vekt: 505

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Skinkestek, julepølse og medisterkake i julesaus (52 %): 34 % saus (vann, fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær, 2 % rød drue)), farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk), 23 % skinkestek (til 100 g ferdig vare er det anvendt 116 g norsk svinekjøtt, vann, salt, gelatin, pepper, aroma, fargestoff (ammoniert karamell)), 23 % julepølse (61 % norsk svinekjøtt, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder, svinetarm), 21 % medisterkake (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, muskat, pepper, kardemomme). Poteter (32 %): poteter, salt. Rødkål (16 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). * Totalt 12 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.