Julemiddag med skinkestek, julepølse og medisterkake

Julemiddag med skinkestek, julepølse og medisterkake

En skikkelig julemiddag med skinkestek, medisterkake og julepølse, med tilbehør som rødkål, poteter og en fyldig, krydret julesaus. Kos deg med en skikkelig og rask middag i en innholdsrik juletid. Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Vekt: 505 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Skinkestek, julepølse og medisterkake i julesaus (52 %): 34 % saus (vann, fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær, 2 % rød drue)), fargestoff (karamell), bestrålt krydder (bl.a. nellik), hvitløk), 23 % skinkestek (til 100 g ferdig vare er det anvendt 116 g svinekjøtt, vann, salt, gelatin, krydder, aroma, fargestoff (karamell)), 23 % julepølse (61 % svinekjøtt, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder. Importert svinetarm.), 21 % medisterkaker (67 % svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Poteter (32 %): Poteter, salt. Rødkål (16 %): 72 % rødkål, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), konsistensmiddel (guarkjernemel).