Nyhet

Julemiddag med skinkestek, julepølse og medisterkake
Vekt: 505
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Behold folien på skålen. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 4 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Ta av overfilmen og legg aluminiumsfolie på toppen. Skålen varmes i stekeovn på max. 180 oC i 20-25 minutter.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Skinkestek, julepølse og medisterkake i julesaus (52 %): 34 % saus (vann, fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær, 2 % rød drue)), farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk), 23 % skinkestek (til 100 g ferdig vare er det anvendt 116 g norsk svinekjøtt, vann, salt, gelatin, pepper, aroma, fargestoff (ammoniert karamell)), 23 % julepølse (61 % norsk svinekjøtt, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder, svinetarm), 21 % medisterkake (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, muskat, pepper, kardemomme). Poteter (32 %): poteter, salt. Rødkål (16 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). * Totalt 12 % grønnsaker.
Energi | 508 kJ (122 kcal) |
Fett | 6,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,7 g |
Karbohydrat | 8,9 g |
— hvorav sukkerarter | 2,8 g |
Kostfiber | 0,9 g |
Protein | 5,7 g |
Salt | 0,96 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.