Julepølse i fløtesaus med rødkål og poteter

Julepølse, eller medisterpølse, er med sin milde smak en favoritt blant store og små. Den er ett fast innslag i julemiddagen for mange, og sammen med smakfull og fyldig fløtesaus, poteter og rødkål, vil dette gi en god smak av jul. Retten inneholder 18 % grønnsaker og er en kilde til protein. Fjordland Julepølse er tilgjengelig i julesesongen og finnes kun i Coop sine butikker. God middag!

Vekt: 500 g

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Julepølse i fløtesaus (44 %): 55 % medisterpølse (61 % norsk kjøtt av svin, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder, svinetarm), 45 % fløtesaus (vann, fløte, hvetemel, tomatpuré*, rapsolje, modifisert maisstivelse, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Poteter (32 %). Rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). *Totalt 18 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.