Julestek med rødkål, poteter og tyttebærsyltetøy

Julestek med rødkål, poteter og tyttebærsyltetøy

Dette er en klassisk svinestek i skiver, som serveres sammen med en fyldig fløtesaus. Som tilbehør får du rødkål, tyttebærsyltetøy og kokte poteter. Dette er middag det tar lang tid å lage fra bunnen av, men som du nå kan nyte i en travel førjulstid. Retten inneholder 19 % grønnsaker og er rik på protein. God middag!

Vekt: 515 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Svinestek i fløtesaus (42 %): 56 % svinestek (til 100 g svinestek er det anvendt 116 g norsk svinekjøtt, vann, salt, gelatin, krydder, aroma, fargestoff (ammoniert karamell)), 44 % saus (vann, 16 % fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré*, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær*, 2 % rød drue*)), salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk*). Poteter (31 %): poteter, salt. Rødkål (21 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). Tyttebærsyltetøy (6 %): 50 % tyttebær*, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 19 % grønnsaker.