
Julestek med rødkål, poteter og tyttebærsyltetøy
Vekt: 515 gram
Allergener i dette produktet
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Svinestek i fløtesaus (42 %): 56 % svinestek (til 100 g svinestek er det anvendt 116 g norsk svinekjøtt, vann, salt, gelatin, krydder, aroma, fargestoff (ammoniert karamell)), 44 % saus (vann, 16 % fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré*, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær*, 2 % rød drue*)), salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk*). Poteter (31 %): poteter, salt. Rødkål (21 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). Tyttebærsyltetøy (6 %): 50 % tyttebær*, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 19 % grønnsaker.
Energi | 434 kJ (103 kcal) |
Fett | 4,2 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,7 g |
Karbohydrat | 10,4 g |
— hvorav sukkerarter | 5,2 g |
Kostfiber | 1,1 g |
Protein | 5,6 g |
Salt | 0,82 g |