Juletallerken med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål og poteter

Ingenting slår lukten og smaken av julemat i en hektisk førjulstid. Med vår klassiske juletallerken bestående av svineribbe, medisterkake og julepølse vil du enkelt få en smak av jul uten å måtte stå flere timer over grytene. Som tilbehør får du kokte poteter, fløtesaus og rødkål, akkurat som på julekvelden. Retten inneholder 15 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag! Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Vekt: 615

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Julepølse og medisterkake i fløtesaus (37 %): 49 % saus (vann, 16 % fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré*, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær*, 2 % rød drue*)), salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk*), 27 % julepølse (61 % norsk svinekjøtt, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder, svinetarm), 24 % medisterkake (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Poteter (26 %): poteter, salt. Rødkål (19 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). Ribbe (18 %): til 100 g ribbe er det anvendt 142 g sideflesk av norsk svin, salt, pepper. * Totalt 15 % grønnsaker. 

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.