Juletallerken med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål og poteter

Juletallerken med ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål og poteter

Ingenting slår lukten og smaken av julemat i en hektisk førjulstid. Med vår klassiske juletallerken bestående av svineribbe, medisterkake og julepølse vil du enkelt få en smak av jul uten å måtte stå flere timer over grytene. Som tilbehør får du kokte poteter, fløtesaus og rødkål, akkurat som på julekvelden. Retten inneholder 15 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 615 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Julepølse og medisterkake i fløtesaus (37 %): 49 % saus (vann, 16 % fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré*, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær*, 2 % rød drue*)), salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk*), 27 % julepølse (61 % norsk svinekjøtt, vann, potetmel, salt, stabilisator (trifosfater), krydder, svinetarm), 24 % medisterkake (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Poteter (26 %): poteter, salt. Rødkål (19 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). Ribbe (18 %): til 100 g ribbe er det anvendt 142 g sideflesk av norsk svin, salt, pepper. * Totalt 15 % grønnsaker.