Nyhet

Kjøttboller i fløtesaus

Kjøttboller i fløtesaus

Kjøttbollene inneholder kun kjøtt fra norsk storfe og svin og serveres i en smaksrik fløtesaus. Siden tilbehøret lages selv kan hver familie sette sammen sin absolutte favorittmiddag. Mulighetene for variert tilbehør er uendelige. Server gjerne med potetstappe, surkål, ertestuing, frisk salat eller lettkokte grønnsaker.

Vekt: 600 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

54 % fløtesaus (vann, modifisert maisstivelse, smør, 2 % fløtepulver, aroma, salt, tomatpuré, fargestoff (ammoniert karamell), bestrålt krydder), 46 % kjøttboller (64 % norsk storfe- og svinekjøtt, vann, tapiokastivelse, salt, vegetabilsk fiber av potet, gulrot, bambus, stabilisator (dinatriumdifosfat, pentanatriumtrifosfat)).

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.