Kjøttboller med vilt i fløtesaus, med rotmos og tyttebærsyltetøy

Nordmenn elsker norsk tradisjonskost. Nå har Fjordland tatt frem saftige kjøttboller med norsk elg og svin i en deilig fløtesaus med rotmos og tyttebærsyltetøy, som er å finne ekslusivt i Coop-butikker. Bacon gir sausen det lille ekstra, mens brunost og sjalottløk gir den balansert sødme. Retten inneholder 35% grønnsaker og er en god kilde til protein. God middag!

Vekt: 515

Allergener i dette produktet

Melk
Selleri
Sennep

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttboller med vilt i fløtesaus (50 %): 54 % fløtesaus (helmelk, vann, sjalottløk*, eplejuice*, crème fraîche, norsk bacon (93 % røkt sideflesk av svin, vann, glukose, stabilisator (difosfater), antioksidant (natriumerytorbat)), modifisert maisstivelse, brunost, 2 % fløtepulver, salt, aroma, grønnsaksekstrakter, dijonsennep (vann, sennepsfrø, eddik), farge (brunet sukker), bestrålt krydder, 46 % kjøttboller med vilt (38 % norsk elgkjøtt, 11 % norsk flesk, 9 % norsk svinekjøtt, potetmel, skummetmelkpulver, salt, løk, krydder, einebær, stabilisator (difosfater, trifosfater). Rotmos (44 %): persillerot*, helmelk, potet, kremfløte, sellerirot*, gulrot*, kålrot*, løk*, crème fraîche, potetflakes, salt, bestrålt krydder. Tyttebærsyltetøy (6 %): 60 % tyttebær*, sukker, vann, maltodekstrin, fortykningsmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). *Totalt 35 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.