Kjøttkaker av storfe med surkål

Kjøttkaker av storfe med surkål

Dette er en tradisjonsrett med solid forankring i den norske matkulturen og en favoritt hos mange. Våre kjøttkaker inneholder kun norsk storfekjøtt. Som tilbehør får du poteter, brun saus og klassisk surkål – tyttebærsyltetøy følger også med. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag! Denne retten finner du eksklusivt i COOP sine butikker. God middag!

Vekt: 612 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (44 %): 54 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), 46 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Poteter (26 %): poteter, salt. Surkål (25 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel). Tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær*, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 21 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C