Kjøttkaker av storfe med surkål

Kjøttkaker av storfe med surkål

Kjøttkaker med brun saus er Norges nasjonalrett, og Fjordlands Kjøttkaker er så populære at vi vil gi deg flere valgmuligheter! Nå får du derfor kjøttkaker med surkål, poteter og tyttebær. Kun tilgjengelig i Coops butikker!

Vekt: 612 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (44 %): 54 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), 46 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Poteter (26 %): poteter, salt. Surkål (25 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel). Tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær*, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 21 % grønnsaker.