Nyhet

Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

: Kjøttkakene inneholder kun kjøtt fra norsk storfe og svin og serveres i en klassisk brun saus. Siden tilbehøret lages selv kan hver familie sette sammen sin absolutte favorittmiddag. Mulighetene for variert tilbehør er uendelige. Server gjerne med poteter, surkål, ertestuing, kålstuing eller lettkokte grønnsaker.

Vekt: 600 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

57 % brun saus (vann, smør, modifisert maisstivelse, fløtepulver, aroma, fargestoff (ammoniert karamell), salt, sukker, løk, bestrålt pepper), 43 % kjøttkaker (66 % norsk kjøtt av storfe og svin, vann, tapiokastivelse, bambusfiber, salt, svineprotein, krydder, aroma, glukose, fargestoff (ammoniert karamell)).

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.