Kjøttkaker av storfe med gulrøtter og poteter

Dette er en litt mindre porsjon av vår bestselger og en tradisjonsrett med solid forankring i den norske matkulturen. Våre kjøttkaker inneholder kun norsk storfekjøtt. Som tilbehør får du poteter, gulrøtter og en klassisk brun saus laget fra bunnen av. Retten inneholder 28 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 355

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (47 %): 55 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder), 45 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)). Gulrøtter* (28 %). Poteter (25 %): poteter, salt. * Totalt 28 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.