Kjøttkaker av storfe med gulrøtter og poteter

Kjøttkaker av storfe med gulrøtter og poteter

Kjøttkaker er Norges mest populære middag, og vår mest solgte produkt. Nå kommer kjøttkaker også i liten porsjon, med det tradisjonelle tilbehøret gulrøtter, poteter og brun saus.

Vekt: 355 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (47 %): 55 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder), 45 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)). Gulrøtter* (28 %). Poteter (25 %): poteter, salt. * Totalt 28 % grønnsaker.