Kjøttkaker av storfe med gulrøtter og poteter

Kjøttkaker av storfe med gulrøtter og poteter

Dette er en litt mindre porsjon av vår bestselger og en tradisjonsrett med solid forankring i den norske matkulturen. Våre kjøttkaker inneholder kun norsk storfekjøtt. Som tilbehør får du poteter, gulrøtter og en klassisk brun saus laget fra bunnen av. Retten inneholder 28 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 355 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (47 %): 55 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder), 45 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)). Gulrøtter* (28 %). Poteter (25 %): poteter, salt. * Totalt 28 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C