Kjøttkaker av storfe med ertestuing og poteter

Kjøttkaker er en tradisjonsrett med solid forankring i den norske matkulturen og en favoritt hos mange. Dette er Fjordlands desiderte bestselger, og våre kjøttkaker inneholder selvsagt bare norsk storfekjøtt. Som tilbehør får du poteter, brun saus og en klassisk ertestuing laget fra bunnen av. Retten inneholder 25 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 605

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (47 %): 52 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), 48 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Ertestuing (27 %): 92 % grønne erter*, smør, salt, sukker, bestrålt krydder. Poteter (26 %): poteter, salt. * Totalt 25 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.