Kjøttkaker med kålstuing og poteter

Kjøttkaker med kålstuing og poteter

Fjordland sine klassiske kjøttkaker i brun saus med poteter og kålstuing som perfekt tilbehør. Kålstuingen er smakt til med litt muskat, slik at denne retten blir en klassiker som mange kan spise ofte! Retten blir servert i spiseklar skål - enkelt og veldig godt!

Vekt: 491 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttkaker i saus (47 %): 52 % saus (vann, fløte, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatpuré, sheanøtt-, raps- og kokosnøttolje, salt, aroma, fargestoff (karamell), bestrålt krydder), 48 % kjøttkaker (65 % storfekjøtt, vann, potetmel, salt, melkeprotein, hvetefiber, laktose, tørrløk, krydder). Poteter (33 %): poteter, salt. Kålstuing (20 %): 57 % hodekål, helmelk, smør, modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder.

Oppbevaring

Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.