
Kjøttkaker med kålstuing og poteter
Vekt: 491 g
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Behold folien på skålen. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 4 min (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Kjøttkaker i saus (47 %): 52 % saus (vann, fløte, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatpuré, rapsolje, salt, aroma, farge (brunet sukker), bestrålt krydder), 48 % kjøttkaker (65 % norsk storfekjøtt, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)). Poteter (33 %): poteter, salt. Kålstuing (20 %): 57 % hvitkål*, helmelk, smør, modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder. * Totalt 12 % grønnsaker.
Energi | 437 kJ (105 kcal) |
Fett | 5,7 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,8 g |
Karbohydrat | 9,1 g |
— hvorav sukkerarter | 2,0 g |
Kostfiber | 0,9 g |
Protein | 3,8 g |
Salt | 0,77 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.