Kjøttkaker med rotmos i skål
Våre klassiske kjøttkaker i en praktisk tokammer skål. Kjøttkakene inneholder norsk storfekjøtt, og serveres i brun saus og som tilbehør får du fyldig rotmos. Rotmosen er av bl.a. persillerot, potet og gulrot. Retten består av 28 % grønnsaker, og er et skikkelig godt og mettende måltid på farten, eller hjemme!
Vekt: 420
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis på begge sider, sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 4 min. (800 W). La gjerne skålen stå 1-2 min før du river av folien. Rør i rotmosen og kos deg!
Hell retten i to forskjellige kjeler. Varm forsiktig opp under omrøring. Kos deg!
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Ingredienser
Kjøttkaker i brun saus (52 %): 48 % kjøttkaker (61 % norsk storfekjøtt, hodekjøtt av norsk storfe, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), vann, fløte, hvetemel, tomatpuré*, rapsolje, farge (brunet sukker), modifisert maisstivelse, aroma, krydder. Rotmos (48 %): Persillerot*, potet, fløte, løk*, kålrot*, gulrot*, crème frâiche, sellerirot*, helmelk, salt, krydder. * Totalt 28 % grønnsaker
Energi | 515 kJ (124 kcal) |
Fett | 7,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 4,3 g |
Karbohydrat | 8,7 g |
— hvorav sukkerarter | 2,4 g |
Kostfiber | 0,9 g |
Protein | 4,5 g |
Salt | 0,85 g |
Oppbevaring
Kjølevare: må lagres ved 0-4 grader og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.