Kjøttkaker med rotmos i skål

Våre klassiske kjøttkaker i en praktisk tokammer skål. Kjøttkakene inneholder norsk storfekjøtt, og serveres i brun saus og som tilbehør får du fyldig rotmos. Rotmosen er av bl.a. persillerot, potet og gulrot. Retten består av 28 % grønnsaker, og er et skikkelig godt og mettende måltid på farten, eller hjemme!

Vekt: 420

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Selleri

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (52 %): 48 % kjøttkaker (61 % norsk storfekjøtt, hodekjøtt av norsk storfe, vann, potetstivelse, melkeprotein, salt, kostfiber, laktose, tørrløk, krydder, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer)), vann, fløte, hvetemel, tomatpuré*, rapsolje, farge (brunet sukker), modifisert maisstivelse, aroma, krydder. Rotmos (48 %): Persillerot*, potet, fløte, løk*, kålrot*, gulrot*, crème frâiche, sellerirot*, helmelk, salt, krydder. * Totalt 28 % grønnsaker

Oppbevaring

Kjølevare: må lagres ved 0-4 grader og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.