Kjøttpølser med potetmos og kålrotstappe

Kjøttpølser med potetmos og kålrotstappe

Pølser er en av nordmenns favorittretter og det finnes utallige måter å servere dette på. Vi serverer skinnfrie kjøttpølser sammen med potetmos og vår fyldige kålrotstappe laget fra bunnen av. Dette gjøre denne middagen til en klassiker. Retten inneholder 23 % grønnsaker. God middag!

Vekt: 535

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Potetmos (45 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, salt, fløtepulver, bestrålt krydder. Kålrotstappe (33 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Kjøttpølser (22 %): 52 % norsk kjøtt av svin og storfe, norsk hodekjøtt av storfe og svin, potetmel, salt, sukker, krydder, løk, stabilisator (trifosfater).  *Totalt 23 % grønnsaker. Kjøttpølsene er røkt på bøkeflis.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.