Nyhet

Kjøttpølser med potetmos og kålrotstappe

Kjøttpølser med potetmos og kålrotstappe

Vekt: 538 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Potetmos (45 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, vann, salt, fløtepulver, bestrålt krydder. Kålrotstappe (31 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Kjøttpølser (24 %): 52 % norsk kjøtt av svin og storfe, norsk hodekjøtt av storfe og svin, potetmel, salt, sukker, krydder, løk, stabilisator (trifosfater).  * Totalt 22 % grønnsaker. Kjøttpølsene er røkt på bøkeflis. Retten inneholder kun naturlig glutenfrie ingredienser.