Kjøttpudding med kålstuing og poteter

Kjøttpudding med kålstuing og poteter

Kjøttpudding er en klassiker som bringer frem gode minner hos mange og er elsket av både store og små. Vår kjøttpudding kommer i en kraftig brun saus akkompagnert med en kremet og rik kålstuing med et hint av muskat som avrunder smaken. Poteter er en selvfølge. Retten er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 500 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttpudding i saus (44 %): 55 % kjøttpudding (63 % norsk kjøtt av svin og storfe, vann, potetmel, salt, krydder, gelatin, glukose, stabilisator (trifosfater)), 45 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Poteter (32 %): poteter, salt. Kålstuing (24 %): 57 % hodekål*, helmelk, smør, modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder. * Totalt 14 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.