Komle/Raspeball

Komle/Raspeball

Det finnes utallige navn på denne tradisjonsrike potet-klassikeren, og like mange måter å servere den på. Nå har vi laget en liten variant av vår bestselgende komlerett. Her får du et stykk komle sammen med vossakorv og en fyldig kålrotstappe, perfekt til lunsj eller en liten middag. Vår rett, om du kaller det komle, kompe, raspeball, potetball, klubb eller krans, inneholder 35 % grønnsaker. Produktet er tilgjengelig hos utvalgte Rema 1000 butikker på vestlandet i uke 11-13. God middag!

Vekt: 340 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kålrotstappe (50 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Komle (29 %): potet, hvetemel, byggmel, potetflakes, salt. Vossakorv og fett (21 %): 86 % vossakorv ( 65 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (askorbinsyre og natriumaskorbat), importert svinetarm), 14 % svinefett. * Totalt 35 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.