
Komler/Raspeballer
Komler/Raspeballer med salt fårekjøtt og vossakorv er en rett som ikke har vært tilgjengelig i en komplett ferdig rett til en person tidligere. Dette er en tradisjonell norsk rett, som serveres i en stor porsjon på 600 gram, her burde det være nok mat for alle!
Vekt: 600 gram
Allergener i dette produktet
Gluten
Melk
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Ingredienser
Komle (33 %): potet, hvetemel, byggmel, potetflakes, salt. Kålrotstappe (28 %): 61 % kålrot, potet, gulrot, smør, salt, bestrålt krydder. Vossakorv og fett (23 %): 86 % vossakorv (71 % kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (erytorbinsyre). Importert svinetarm.), 14 % svinefett. Salt kjøtt (16 %): fårekjøtt, vann, salt.
Energi | 719 kJ (173 kcal) |
Fett | 11 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 4,6 g |
Karbohydrat | 11 g |
— hvorav sukkerarter | 1,2 g |
Kostfiber | 0,9 g |
Protein | 7,5 g |
Salt | 1,2 g |