Komler/Raspeballer

Komler/Raspeballer

Komler/Raspeballer med salt fårekjøtt og vossakorv er en rett som ikke har vært tilgjengelig i en komplett ferdig rett til en person tidligere. Dette er en tradisjonell norsk rett, som serveres i en stor porsjon på 600 gram, her burde det være nok mat for alle!

Vekt: 600 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Komle (33 %): potet, hvetemel, byggmel, potetflakes, salt. Kålrotstappe (28 %): 61 % kålrot, potet, gulrot, smør, salt, bestrålt krydder. Vossakorv og fett (23 %): 86 % vossakorv (71 % kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (erytorbinsyre). Importert svinetarm.), 14 % svinefett. Salt kjøtt (16 %): fårekjøtt, vann, salt.