Komler/Raspeballer med kålrotstappe, vossakorv og salt kjøtt

Det finnes utallige navn på denne tradisjonsrike potet-klassikeren, og like mange måter å servere den på. Komlen har også fått sin egen ukedag. Torsdag er nemlig komledagen. Dette er mest utbredt på Vestlandet hvor også komlen kommer fra. Sammensetningen av retten varierer også fra de ulike landsdelene, men alle har blandingen av det søte og salte til felles. Våre komler serveres sammen med salt kjøtt, vossakorv og kålrotstappe - den klassiske vestlandskomlen. Vår rett, om du kaller det komler, komper, raspeballer, potetball, klubb eller krans, inneholder 22 % grønnsaker. God middag!

Vekt: 570 g

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Komle (35 %): potet, hvetemel, byggmel, potetflakes, salt. Kålrotstappe (31 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Vossakorv og fett (19 %): 91 % vossakorv (65 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (askorbinsyre og natriumaskorbat), svinetarm), 9 % svinefett. Salt kjøtt (15 %): norsk fårekjøtt, vann, salt. *Totalt 22 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.