Kotelett med sjysaus, fløtepoteter og gulrøtter

Kotelett med sjysaus, fløtepoteter og gulrøtter

Svinekoteletter er en av nordmenns favorittretter og det finnes utallige måter å servere dette på. Vi har valgt en beinfri variant med fløtepoteter, gulrøtter og sjysaus som tilbehør, noe som gjøre denne til en hverdagsfavoritt. Retten inneholder 23 % grønnsaker og er rik på protein. Denne retten finner du eksklusivt i COOP sine butikker. God middag!

Vekt: 490 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Kotelett i sjysaus (43 %): 71 % norsk svinekotelett, 29 % sjysaus (vann, sjalottløk*, aroma, modifisert maisstivelse, salt, hvitløk*, bestrålt krydder, fargestoff (karamell)). Fløtepoteter (37 %): 68 % potet, 12 % fløte, vann, helmelk, ost, modifisert maisstivelse, salt, hvitløk*, bestrålt krydder. Gulrøtter* (20 %). * Totalt 23 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C