Kotelett med sjysaus, fløtepoteter og gulrøtter

Kotelett med sjysaus, fløtepoteter og gulrøtter

Svinekoteletter er en av nordmenns favorittretter og det finnes utallige måter å servere dette på. Vi har valgt en beinfri variant med fløtepoteter, gulrøtter og sjysaus som tilbehør, noe som gjøre denne til en hverdagsfavoritt. Retten inneholder 23 % grønnsaker og er rik på protein. God middag!

Vekt: 490 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Kotelett i sjysaus (43 %): 71 % norsk svinekotelett, 29 % sjysaus (vann, sjalottløk*, aroma, modifisert maisstivelse, salt, hvitløk*, bestrålt krydder, farge (brunet sukker). Fløtepoteter (37 %): 68 % potet, 12 % fløte, vann, helmelk, ost, modifisert maisstivelse, salt, hvitløk*, bestrålt krydder. Gulrøtter (20 %)*. * Totalt 23 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.