Kotelett og béarnaise med gulrøtter og poteter

Kotelett og béarnaise med gulrøtter og poteter

Svinekoteletter er en av nordmenns favorittretter og det finnes utallige måter å servere dette på. Koteletten er uten bein og den kommer sammen med en fyldig béarnaisesaus, skivede poteter og gulrøtter; en smakfull kombinasjon. For smakens skyld, ligger koteletten i en sjysaus; vi anbefaler å helle av dette i en liten bolle ved siden av ved servering. Retten inneholder 23 % grønnsaker og er rik på protein. God middag!

Vekt: 480 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Svinekotelett i sjysaus (33 %): 94 % norsk svinekotelett, 6 % sjysaus (sjalottløk*, vann, salt, rødvinskonsentrat, modifisert maisstivelse, aroma, hvitløk*, bestrålt krydder, farge (brunet sukker)). Skivede poteter (31 %): 92 % poteter, sjalottløk*, rapsolje, salt, sitronsaft*, hvitløk*, bestrålt krydder. Gulrøtter* (21 %). Bearnaisesaus (15 %): vann, smør, rapsolje, modifisert maisstivelse, emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), konsistensmiddel (xantangummi), salt, eddik, løk, sukker, aroma, bestrålt krydder, antoksidant (tokoferoler), fargestoffer (karotener). * Totalt 23 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.