Lammefrikassé med poteter

Lammefrikassé med poteter

Lammefrikassé er en klassisk norsk rett som tar lang tid å lage. Vi har derfor gjort jobben for deg! Lammekjøttet varmebehandles sammen med urter og grønnsaker som gulrot, kålrot og purreløk. Slik får vi frem de gode smakene. Serveres med kokte poteter. God middag!

Vekt: 520 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Lammefrikassé (69 %): 75 % saus med grønnsaker (vann, kålrot*, gulrot*, fløte, helmelk, purreløk*, løk*, aroma (inneholder gluten), modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder), 25 % norsk lammekjøtt. Poteter (31 %): poteter, salt. *Totalt 25 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C