
Lammefrikassé med poteter
Vekt: 520
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Stikk et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
I vannbad: Kok opprikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett retten direkte på tallerken.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Lammefrikassé (69 %): 75 % saus med grønnsaker (vann, kålrot*, gulrot*, fløte, helmelk, purreløk*, løk*, aroma (inneholder gluten), modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder), 25 % norsk lammekjøtt. Poteter (31 %): poteter, salt. *Totalt 25 % grønnsaker.
Energi | 408 kJ (98 kcal) |
Fett | 5,2 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 3,0 g |
Karbohydrat | 7,7 g |
— hvorav sukkerarter | 2,1 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 4,3 g |
Salt | 0,82 g |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.