Lammefrikassé med poteter

Lammefrikassé er et kjært barndomsminne for mange, og vi er stolte over å ha laget en klassisk lammefrikassé som kan bringe frem følelsen av søndagsmiddag med familien. Dette er en klassisk lammefrikassé med mye smak av lam og urter, og med skikkelige biter av rotgrønnsaker. Serveres med poteter. Retten inneholder 25 % grønnsaker og er kilde til protein. God middag!

Vekt: 520

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Lammefrikassé (69 %): 75 % saus med grønnsaker (vann, kålrot*, gulrot*, fløte, helmelk, purreløk*, løk*, aroma (inneholder gluten), modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder), 25 % norsk lammekjøtt. Poteter (31 %): poteter, salt. *Totalt 25 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.