
Lys lapskaus med svinekjøtt, potet og grønnsaker
Vekt: 450
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 4 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Nøkkelhullet
Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.
Ingredienser
26 % potet, vann, 14 % norsk svinekjøtt, gulrot*, kålrot*, purreløk*, sellerirot*, aroma, modifisert maisstivelse, salt, løk*, bestrålt krydder (bl.a. timian). *Totalt 37 % grønnsaker.
Energi | 333 kJ (80 kcal) |
Fett | 2,5 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,8 g |
Karbohydrat | 9,5 g |
— hvorav sukkerarter | 2,9 g |
Kostfiber | 1,7 g |
Protein | 3,8 g |
Salt | 0,79 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.