Lys lapskaus med svinekjøtt, potet og grønnsaker

Lys lapskaus er en smakfull og klassisk norsk rett med potet, saltet svinekjøtt og grønnsaker. Retten inneholder hele 37 % grønnsaker. Dette er en av våre større retter i serien Fjordland I SKÅL. Nyt et velsmakende måltid på få minutter. Tips! Flatbrød smaker godt til denne retten.

Vekt: 450

Allergener i dette produktet

Selleri

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Nøkkelhullet

Nøkkelhullet

Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Ingredienser

26 % potet, vann, 14 % norsk svinekjøtt, gulrot*, kålrot*, purreløk*, sellerirot*, aroma, modifisert maisstivelse, salt, løk*, bestrålt krydder (bl.a. timian). *Totalt 37 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.