Medisterkaker med surkål og poteter

Medisterkaker er en favoritt på Østlandet. På grunn av de søte krydderne muskat og kardemomme er medisterkaker ofte en del av julemiddagen, men spises også resten av året. Vi i Fjordland benytter kun norsk kjøtt, noe vi vet er viktig for mange. Fjordlands medisterkaker serveres sammen med brun saus, poteter og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein.

Vekt: 540

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Medisterkaker i brun saus (42 %): 52 % saus (vann, hvetemel, rapsolje, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder), 48 % medisterkaker (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Poteter (30 %): poteter, salt. Surkål (28 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel). * Totalt 21 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.