Oksekjøtt i saus med ertestuing, poteter og tyttebærsyltetøy

Kjært barn har mange navn! Vi har valgt å kalle denne retten Oksekjøtt i saus, men den kalles også sosekjøtt eller kjøtt i mørke. Uansett navn er dette en særdeles smakfull gryte med møre kjøttbiter av okse i en kraftig brun saus. Dette er rotekte norsk tradisjonskost med fyldig ertestuing, poteter og tyttebærsyltetøy som tilbehør. Retten inneholder 20 % grønnsaker og er rik på protein. God middag!

Vekt: 580

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Oksekjøtt i saus (35 %): 54 % norsk storfekjøtt, 46 % saus (vann, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatkonsentrat*, rapsolje, salt, aroma, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Ertestuing (28 %): 94 % grønne erter*, smør, salt, sukker. Poteter (28 %): poteter, salt. Tyttebærsyltetøy (9 %): 50 % tyttebær*, sukker, vann, maltodextrin, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 20 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.