Oksestek med poteter og gulrøtter

Oksestek med poteter og gulrøtter

Husker du søndagsmiddagen med oksestek? Dette er en klassiker som det tar lang tid å lage og som smaker fortreffelig med en kraftig brun saus til. Vi i Fjordland har gjort jobben for deg slik at du kan spise søndagsmiddag til hverdags. Oksesteken serveres med klassisk tilbehør: gulrøtter og poteter. Retten inneholder 25 % grønnsaker og er rik på protein. Denne retten finner du i Coop sine butikker. God middag!

Vekt: 490 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Ingredienser

Oksestek i saus (43 %): 57 % saus (vann, fløte, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, rapsolje, salt, aroma, farge (brunet sukker), bestrålt pepper), 43 % oksestek (til 100 g oksestek er det anvendt 130 g norsk storfekjøtt, vann, salt, krydder, gjærekstrakt, kyllingbuljong, fargestoff (ammoniert karamell)). Poteter (33 %): poteter, salt. Gulrøtter* (24 %). * Totalt 25 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.