Oksestek med poteter og gulrøtter

Oksestek med poteter og gulrøtter

Dette er en klassiker som det tar lang tid å lage og som smaker fortreffelig med en kraftig brun saus til. Vi i Fjordland har gjort jobben for deg slik at du kan spise søndagsmiddag til hverdags. Oksesteken serveres med klassisk tilbehør – gulrøtter og poteter. Denne retten finner du eksklusivt i COOP sine butikker. God middag!

Vekt: 490 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Oksestek i saus (43 %): 57 % saus (vann, fløte, hvetemel, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, rapsolje, salt, aroma, fargestoff (karamell), bestrålt pepper), 43 % oksestek (til 100 g oksestek er det anvendt 119 g norsk storfekjøtt, vann, salt, krydder, maltodekstrin, gjærekstrakt, kyllingbuljong, fargestoff (karamell)). Poteter (33 %): poteter, salt. Gulrøtter* (24 %). * Totalt 25 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C