
Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe og poteter
Vekt: 665
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Pinnekjøtt og vossakorv (50 %): 67 % pinnekjøtt (til 100 g pinnekjøtt er det anvendt 123 g norsk norsk lammekjøtt, salt), vann, 18 % vossakorv (67 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (erytorbinsyre), svinetarm). Kålrotstappe (26 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (24 %): poteter, salt. * Totalt 24 % grønnsaker.
Energi | 474 kJ (114 kcal) |
Fett | 6,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 3,3 g |
Karbohydrat | 7,9 g |
— hvorav sukkerarter | 2,3 g |
Kostfiber | 1,3 g |
Protein | 4,3 g |
Salt | 0,93 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.