Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe og poteter

Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe og poteter

Hva er vel julen uten smaken av pinnekjøtt? Pinnekjøtt er svært populært, og i Norge spiser omtrent en tredjedel av befolkningen dette på julaften. Pinnekjøttet vårt er urøkt og serveres sammen med vossakorv, fyldig kålrotstappe og kokte poteter; akkurat slik de fleste vil ha det. Retten inneholder 24 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 665 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Pinnekjøtt og vossakorv (50 %): 67 % pinnekjøtt (til 100 g pinnekjøtt er det anvendt 123 g norsk norsk lammekjøtt, salt), vann, 18 % vossakorv (67 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (erytorbinsyre), svinetarm). Kålrotstappe (26 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (24 %): poteter, salt. * Totalt 24 % grønnsaker.