Pinnekjøtt med vossakorv, kålrotstappe og poteter

Hva er vel julen uten smaken av pinnekjøtt? Pinnekjøtt er svært populært, og i Norge spiser omtrent en tredjedel av befolkningen dette på julaften. Pinnekjøttet vårt er urøkt og serveres sammen med vossakorv, fyldig kålrotstappe og kokte poteter; akkurat slik de fleste vil ha det. Retten inneholder 24 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag! Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Vekt: 665

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Pinnekjøtt og vossakorv (50 %): 67 % pinnekjøtt (til 100 g pinnekjøtt er det anvendt 123 g norsk norsk lammekjøtt, salt), vann, 18 % vossakorv (67 % norsk kjøtt av svin, får og storfe, vann, potetmel, salt, glukose, bestrålt pepper, stabilisator (pentanatriumtrifosfat), antioksidant (erytorbinsyre), svinetarm). Kålrotstappe (26 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (24 %): poteter, salt. * Totalt 24 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.