Pølsegrateng med makaroni og ostesaus

Fjordlands pølsegrateng er en mild og smakfull pastarett med ternet kjøttpølse, makaroni og en herlig hvit ostesaus. En tradisjonell rett på enklest mulig måte.

Vekt: 0

Allergener i dette produktet

Gluten
Egg
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Helmelk, 22 % makaroni (durumhvete, egg), 15 % kjøttpølse (62 % norsk kjøtt av svin og storfe, vann, hodekjøtt av norsk storfe og svin, potetmel, dekstrose, røykaroma), 7 % ost, løk*, helmelkspulver, modifisert maisstivelse, krydder, salt, aroma. Totalt 5 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.