
Pølsegrateng med makaroni og ostesaus
Vekt: 0
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3/4 min (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Ingredienser
Helmelk, 22 % makaroni (durumhvete, egg), 15 % kjøttpølse (62 % norsk kjøtt av svin og storfe, vann, hodekjøtt av norsk storfe og svin, potetmel, dekstrose, røykaroma), 7 % ost, løk*, helmelkspulver, modifisert maisstivelse, krydder, salt, aroma. Totalt 5 % grønnsaker.
Energi | 594 kJ (142 kcal) |
Fett | 7,1 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 3,6 g |
Karbohydrat | 12,4 g |
— hvorav sukkerarter | 4,1 g |
Kostfiber | 0,2 g |
Protein | 7,1 g |
Salt | 0,72 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.