Pølsestroganoff med potetstappe – 2 porsjoner

Pølsestroganoff med potetstappe – 2 porsjoner

Stroganoff er en velkjent Fjordland-favoritt, og nå har vi laget en rett som du kan dele med andre. Vi benytter alltid norsk kjøtt, og pølsene kommer her i en tomatbasert saus med rikelig av grønnsaker som bønner, sjampinjong, paprika og løk. Retten serveres med potetstappe laget fra bunnen, og inneholder 29 % grønnsaker. God middag!

Vekt: 810

Allergener i dette produktet

Melk
Sennep

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Pølsestroganoff (60 %): vann, 8 % pølse (48 % norsk storfe- og svinekjøtt, potetstivelse, melkeprotein, antioksidant (askorbinsyre), krydder), bønner*, sjampinjong*, paprika*, løk*, crème fraîche, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, aroma, grønnsaksekstrakter, smør, sennep, salt, fløtepulver, sukker, fargestoff (ammoniert karamell), bestrålt krydder. Potetstappe (40 %): 61 % potet, vann, smør, fløtepulver, salt. *Totalt 29 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.