Ribbe med medisterkake, rødkål og poteter

Ribbe med medisterkake, rødkål og poteter

Dette er en litt mindre porsjon av vår klassiske juletallerken; med ribbe og medisterkake. Sammen med rødkål, poteter og en deilig julesaus, er dette akkurat passe for deg som ønsker en liten smak av jul. God middag!

Vekt: 425 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Medisterkake i fløtesaus (29 %): 56 % saus (vann, 16 % fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré*, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær*, 2 % rød drue*)), salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk*), 44 % medisterkaker (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Ribbe (26 %): til 100 g ribbe er det anvendt 142 g sideflesk av norsk svin, salt, pepper. Rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). Poteter (21 %): poteter, salt. * Totalt 18 % grønnsaker.