Ribbe med medisterkake, rødkål og poteter

Dette er en litt mindre porsjon av vår klassiske juletallerken; med ribbe og medisterkake. Sammen med rødkål, poteter og en deilig julesaus, er dette akkurat passe for deg som ønsker en liten smak av jul. God middag! Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Vekt: 425

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Medisterkake i fløtesaus (29 %): 56 % saus (vann, 16 % fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré*, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær*, 2 % rød drue*)), salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk*), 44 % medisterkaker (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Ribbe (26 %): til 100 g ribbe er det anvendt 142 g sideflesk av norsk svin, salt, pepper. Rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). Poteter (21 %): poteter, salt. * Totalt 18 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.