
Ribbe med medisterkake, rødkål og poteter
Vekt: 425
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 11 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Medisterkake i fløtesaus (29 %): 56 % saus (vann, 16 % fløte, modifisert maisstivelse, aroma, tomatpuré*, solbærsirup (60 % sukker, 40 % konsentrert råsaft (38 % solbær*, 2 % rød drue*)), salt, farge (brunet sukker), bestrålt krydder, hvitløk*), 44 % medisterkaker (67 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, bestrålt krydder). Ribbe (26 %): til 100 g ribbe er det anvendt 142 g sideflesk av norsk svin, salt, pepper. Rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). Poteter (21 %): poteter, salt. * Totalt 18 % grønnsaker.
Energi | 898 kJ (216 kcal) |
Fett | 17 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 6,1 g |
Karbohydrat | 7,9 g |
— hvorav sukkerarter | 3,7 g |
Kostfiber | 1,0 g |
Protein | 7,7 g |
Salt | 1,13 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.