Svenske kjøttboller i fløtesaus

Svenske kjøttboller i fløtesaus

Denne svenske klassikeren har blitt en kjent og kjær rett i Norge. Dette er middag mange har vokst opp med, som er godt likt av både barn og voksne. I Fjordland benytter vi kun norsk kjøtt og retten serveres med en mild fløtesaus og fyldig potetstappe laget fra bunnen av - tyttebærsyltetøy følger også med. Retten er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 566 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttboller i fløtesaus (53 %): 55 % kjøttboller (55 % norsk kjøtt av svin og storfe, melk, vann, potetmel, løk, salt, hvetemel, potetfiber, laktose, sukker, krydder), 45 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, tomatpuré, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Potetstappe (42 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, vann, salt, fløtepulver, bestrålt krydder. Tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C