Svenske kjøttboller i fløtesaus

Svenske kjøttboller i fløtesaus

Svenske kjøttboller er allerede en kjent og kjær rett i Norge. Fjordland serverer den komplett med fløtesaus, potetmos som smaker som hjemmelaget, og tyttebærsyltetøy. På ekte svensk vis! Smaklig måltid!

Vekt: 566 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kjøttboller i fløtesaus (53 %): 55 % kjøttboller (55 % norsk kjøtt av svin og storfe, melk, vann, potetmel, løk, salt, hvetemel, potetfiber, laktose, sukker, krydder), 45 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, tomatpuré, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Potetstappe (42 %): 74 % potet, helmelk, potetflakes, smør, vann, salt, fløtepulver, bestrålt krydder. Tyttebærsyltetøy (5 %): 50 % tyttebær, 32 % sukker, vann, maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C