Svinekjøtt i Hoisin med jasminris og grønnsaker

Hoisin er en av de mest kjente sausene fra det asiatiske kjøkkenet, og kjennetegnes med den perfekte balansen mellom søtt, salt og en herlig rik smak fra 5 spice krydderblanding. Retten er med strimlet svinekjøtt som er Sous Vide behandlet i sausen, som gjør kjøttet ekstra mørt og smakfullt. I tillegg får du jasminris og en grønnsaksblanding bestående av edamamebønner, gulrøtter og sprø vannkastanjer. Retten har hele 28 % grønnsaker, har lite fett og er rik på protein. God middag!

Vekt: 470

Allergener i dette produktet

Gluten
Soya

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Svinekjøtt i hoisinsaus (40 %): 53 % hoisinsaus (soyasaus (vann, soyabønner, salt, hvete, glukosesirup, vin, gjærekstrakt), brunt sukker, hvitløk*, ingefær*, løk*, chili*, aroma, modifisert maissstivelse, five spice krydderblanding (bl.a nellik og stjerneanis)), 47 % norsk svinekjøtt. Jasminris (36 %) Grønnsaker (23 %): vannkastanjer*, gulrøtter*, edamamebønner* (inneholder soya). *Totalt 28 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.