Svinestek med surkål, poteter og tyttebærsyltetøy

Svinestek med surkål, poteter og tyttebærsyltetøy

Svinestek er søndagsmiddagen fremfor alle, men skal helst stå i ovnen hele dagen. Vi i Fjordland har gjort jobben for deg, slik at du kan spise svinestek når som helst. Svinesteken serveres med klassisk tilbehør - surkål, tyttebærsyltetøy og kokte poteter. God middag!

Vekt: 580 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Soya
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Svinestek i sjysaus (37 %): 56 % svinestek (til 100 g ferdig vare er det anvendt 116 g svinekjøtt, vann, salt, gelatin, pepper, aroma, fargestoff (karamell)), 44 % saus (vann, hvetemel, aroma, sheanøtt-, raps- og kokosnøttolje, tomatpuré, soyasaus (inneholder gluten), rødvinseddik, fargestoff (karamell), bestrålt krydder). Poteter (28 %): poteter, salt. Surkål (26 %): 74 % hodekål, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat) Tyttebær (9 %): 50 % tyttebær, sukker, vann, maltodestrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). Fremstilt av 50 g bær per 100 g. Totalt sukkerinnhold 32 g per 100 g.