Svinestek med surkål, poteter og tyttebærsyltetøy

Svinestek er for mange den perfekte søndagsmiddagen og en god tradisjonsrett som alltid smaker like herlig. Tradisjonen tro serverer vi svinesteken vår med klassisk tilbehør som poteter, saus og surkål. Tyttebærsyltetøy følger også med. Retten inneholder 24 % grønnsaker, har lite mettet fett og er rik på protein. God middag!

Vekt: 580

Allergener i dette produktet

Gluten

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Svinestek i saus (37 %): 56 % svinestek (til 100 g ferdig vare er det anvendt 116 g norsk svinekjøtt, vann, salt, gelatin, pepper, aroma, fargestoff (ammoniert karamell)), 44 % saus (vann, aroma, modifisert maisstivelse, hvetemel, tomatkonsentrat*, rapsolje, salt, tomatpuré*, bestrålt krydder, farge (brunet sukker)). Poteter (28 %): poteter, salt. Surkål (26 %): 74 % hodekål*, vann, sukker, eddik, salt, krydder, fortykningsmiddel (guarkjernemel). Tyttebærsyltetøy (9 %): 50 % tyttebær*, sukker, vann, stabilisator (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). * Totalt 24 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.