Til familien – Kjøttkaker med poteter

Til familien – Kjøttkaker med poteter

Dette er en norsk klassiker – kjøttkaker i brun saus med poteter. Kjøttkakene er laget med norsk kjøtt av storfe og svin, og sausen er glutenfri. Poteter følger med. Det er mange typer tilbehør som passer til kjøttkaker, så server gjerne med surkål, ertestuing eller lettkokte grønnsaker.

Vekt: 1000 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (64 %): 55 % kjøttkaker (66 % norsk kjøtt av storfe og svin, vann, tapiokastivelse, bambusfiber, salt, svineprotein, krydder, aroma, glukose, fargestoff (ammoniert karamell/sukkerkulør)), 45 % saus (vann, smør, modifisert maisstivelse, fløtepulver, aroma, fargestoff (ammoniert karamell/sukkerkulør), salt, sukker, bestrålt krydder). Poteter (36 %).

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C