Butter Chicken med krydret Basmatiris

Butter Chicken med krydret Basmatiris

Autentisk indisk smak! Fjordland lanserer to spennende retter utviklet i samarbeid med MasalaMagic og den indiske kokken Niru Kumra; Butter Chicken og Chicken Curry. Butter Chicken er en klassisk nord-indisk festrett som er godt kjent for det norske folk. Denne varianten inneholder kylling, blomkål, en kremet butter chickensaus og krydret basmatiris. Retten kommer i to separate kamre. Retten er ikke spesielt hot for den som er vant til indisk mat, og er merket med èn chili. Retten inneholder norsk kylling og 4 % grønnsaker.

Vekt: 400 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Butter chicken (55 %): 27 % norsk kylling (til 100 g ferdig vare er det anvendt 103 g kylling lårkjøtt, antioksidant (natriumsitrater), vegetabilsk fiber, krydder (bl.a. paprika), modifisert potetstivelse, surhetsregulerende middel (natriumkarbonat), sukker, dekstrose, krydderekstrakt (paprika)), vann, 19 % butter chicken paste (tomater, solsikkeolje, ingefær, koriander, chilipulver, hvitløk, eddik, krydder, grønn chili), kremfløte, blomkål*, smør, salt, modifisert maisstivelse. Basmatiris (45 %): 99 % basmatiris, bestrålt krydder, salt. *Totalt 4 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.