Chicken Curry med sopp og ris

Chicken Curry med sopp og ris

Autentisk indisk smak! Fjordland lanserer to spennende retter utviklet i samarbeid med MasalaMagic og den indiske kokken Niru Kumra; Butter Chicken og Chicken Curry. Chicken Curry er en klassisk curry-rett med kylling, sopp, ris og currysaus med skikkelig trøkk. Denne river litt i ganen for den som setter pris på det, retten er merket med tre chili og kommer i en en-kammerskål. Retten inneholder norsk kylling og 11 % grønnsaker.

Vekt: 350 g

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

vann, 20 % basmatiris, 13 % norsk kylling (til 100 g ferdig vare er det anvendt 103 g kylling lårkjøtt, antioksidant (natriumsitrater), vegetabilsk fiber, krydder (bl.a. paprika), modifisert potetstivelse, surhetsregulerende middel (natriumkarbonat), sukker, dekstrose, krydderekstrakt (paprika)), lettrømme, 11 % sjampinjong*, 8 % curry paste (tomater, korianderfrø, løk, solsikkeolje, hvitløk, ingefær, chilipulver, spisskummen, garam masala, gurkemeie, bukkehornkløver, eddiksyre), rapsolje, aroma, salt, modifisert maisstivelse. *Totalt 11 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.