BOX – Yellow Curry

BOX – Yellow Curry

En smaksrik og balansert rett med kylling, ris og grønnsaker. Mye smak, men ikke for spicy. Retten er kilde til protein og har et lavt innhold av mettet fett. Det er hele 31 % grønnsaker i retten og kyllingen er selvfølgelig norsk. Dette er en rett som passer til lunsj eller liten middag. Den er liten og enkel å håndtere, og den metter mer enn du skulle tro. Denne retten var «Best i test!» på smakstest gjennomført av innsiktbyrået IPSOS i februar 2019. Mye smak i liten boks – velbekomme!

Vekt: 270 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Sennep

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

31 % ris, helmelk, løk*, 8 % marinert norsk kylling (99 % kyllingfilet, vann, sukker, stabilisator (difosfater, trifosfater), rapsolje, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat, kaliumacetat), krydderblanding, antioksidant (askorbinsyre, natriumaskorbat, natriumsitrat)), gulrot*, kål*, paprika*, rapsolje, purreløk*, aroma, fløtepulver, tomatpuré*, appelsinjuicekonsentrat*, bestrålt krydder (inneholder sennep), modifisert maisstivelse, salt, sukker. * Totalt 26 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg.