Indisk Curry med kylling og basmatiris

Indisk Curry med kylling og basmatiris

En mild, men smaksrik indisk rett med gul curry. Laget med saftig kylling, basmatisris, hvitkål, løk, gulrøtter og purreløk. Denne river litt i smaksløkene uten å være altfor sterk. Vi har merket den med en rød chili. Retten inneholder ingen glutenholdige ingredienser. God appetitt! Denne retten finner du i COOPs butikker.

Vekt: 400 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

34 % basmatiris, 18 % norsk kylling (95 % kylling, rapsolje, modifisert maisstivelse), hvitkål*, fløte, helmelk, løk*, gulrot*, paprika*, purreløk*, rapsolje, eplejuice fra konsentrat, persille*, sukker, krydder, salt, potetstivelse, tomatpuré*. * Totalt 30 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.