
Indisk kyllinggryte med ris
Vekt: 330
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W) 3. Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
23 % ris, tomat*, 12 % norsk, marinert kylling (99 % kyllingfilet, vann, sukker, stabilisator (difosfater, trifosfater), rapsolje, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat, kaliumacetat), krydder, antioksidant (askorbinsyre, natriumaskorbat, natriumsitrat)), crème fraîche,kokosmelk, løk*, yoghurt, gulrot*, paprika*, aroma, modifisert maisstivelse, tomatpuré*, salt, hvitløk*, ingefær*, fløtepulver, chili*, bestrålt krydder. * Totalt 36 % grønnsaker.
Energi | 601 kJ (144 kcal) |
Fett | 7,0 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 5,5 g |
Karbohydrat | 14 g |
— hvorav sukkerarter | 3,5 g |
Kostfiber | 1,1 g |
Protein | 5,3 g |
Salt | 1,11 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.