Klassisk Fransk Kyllinggryte

Klassisk Fransk Kyllinggryte

Coq au vin er en av de mest kjente franske, klassiske rettene og betyr «hane i vin». For ekstra saftig kjøtt har vi valgt å benytte lårkjøtt fra kylling i stedet for hane. Dette er en rustikk og smaksrik gryte med baconbiter, sjalottløk, sjampinjong, urter og rødvinssaus. Retten inneholder 29 % grønnsaker, har lite mettet fett og er rik på protein. God middag!

Vekt: 430 gram

Allergener i dette produktet

Det er ingen allergener i dette produktet

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Kyllinggryte (65 %): 68 % rødvinssaus (sjampinjong*, sjalottløk*, vann, tomat*, 6 % bacon (93 % røkt sideflesk av svin, salt, vann, glukose, stabilisator (difosfater), antioksidant (natriumerytorbat)), aroma, modifisert maisstivelse, rødvinskonsentrat, hvitløk*, salt, bestrålt krydder, fargestoff (ammoniert karamell)), 32 % kylling. Potetskiver (35 %): 99,6 % poteter, salt, rapsolje, bestrålt krydder. * Totalt 29 % grønnsaker.

Relaterte produkter