Kyllinggryte

Kyllinggryte

Coq au vin er en av de mest kjente franske, klassiske rettene og betyr «hane i vin». For ekstra saftig kjøtt har vi valgt å benytte lårkjøtt fra kylling i stedet for hane. Dette er en rustikk og smaksrik gryte med baconbiter, sjalottløk, sjampinjong, urter og rødvinssaus. Retten inneholder 29 % grønnsaker, har lite mettet fett og er rik på protein. God middag!

Vekt: 430 gram

Allergener i dette produktet

Det er ingen allergener i dette produktet

Tilberedning

Nøkkelhullet

Nøkkelhullet

Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Kyllinggryte (65 %): 68 % rødvinssaus (sjampinjong*, sjalottløk*, vann, hakkede tomater* (tomat, tomatjuice), 6 % norsk bacon (93 % røkt sideflesk av svin, vann, glukose, stabilisator (trinatriumdifosfat), antioksidant (natriumerytorbat)), aroma, modifisert maisstivelse, salt, rødvinskonsentrat, hvitløk*, bestrålt krydder, farge (brunet sukker), 32 % norsk kylling. Potetskiver (35 %): 97 % poteter, rapsolje, salt, bestrålt krydder. * Totalt 30 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C