
Kyllinggryte
Vekt: 430 gram
Allergener i dette produktet
Det er ingen allergener i dette produktet
Tilberedning
Stikk hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp 1,5 l vann i en kjele. Legg posene med maten direkte i kjelen uten å åpne eller stikke hull. Gi oppkok og la det småkoke i 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett retten direkte på tallerken. Hvis flere middagsretter skal varmes opp samtidig, bruk noe mer vann i kjelen.
Nøkkelhullet
Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Kyllinggryte (65 %): 68 % rødvinssaus (sjampinjong*, sjalottløk*, vann, hakkede tomater* (tomat, tomatjuice), 6 % norsk bacon (93 % røkt sideflesk av svin, vann, glukose, stabilisator (trinatriumdifosfat), antioksidant (natriumerytorbat)), aroma, modifisert maisstivelse, salt, rødvinskonsentrat, hvitløk*, bestrålt krydder, farge (brunet sukker), 32 % norsk kylling. Potetskiver (35 %): 97 % poteter, rapsolje, salt, bestrålt krydder. * Totalt 30 % grønnsaker.
Energi | 361 kJ (86 kcal) |
Fett | 3,1 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,9 g |
Karbohydrat | 8,4 g |
— hvorav sukkerarter | 1,3 g |
Kostfiber | 0,6 g |
Protein | 5,7 g |
Salt | 0,72 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C