
Kylling og Pasta i kremet pestosaus
Vekt: 330
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis, sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W), dra av folien, rør i retten og kos deg.
Uten mikro: Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Ingredienser
33 % pasta (durumhvete, vann, egg), 10 % marinert kylling (99 % norsk kyllingfilet, sukker, stabilisator (difosfater, trifosfater), rapsolje, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat, kaliumacetat), krydderblanding (bl.a. paprika), antioksidant (askorbinsyre, natriumaskorbat, natriumsitrat)), fløte, ost, olivenolje, helmelk, modifisert maisstivelse, aroma, basilikum, hvitløk, melkeprotein, gelatin fra storfe, salt, bestrålt krydder.
Energi | 672 kJ (161 kcal) |
Fett | 8,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 4,4 g |
Karbohydrat | 12,1 g |
— hvorav sukkerarter | 2,3 g |
Kostfiber | 0,4 g |
Protein | 8,0 g |
Salt | 0,84 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.