Kylling og ris med bacon og grønnsaker

Kylling og ris med bacon og grønnsaker

Deilig kyllinggryte laget på risottovis, med en rund og god smak av bacon og ost. Nyt et velsmakende måltid på bare 3 minutter! Ordentlig mat. Raskt enkelt og veldig smakfullt!

Vekt: 330

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

28 % ris, 12 % norsk, marinert kylling (99 % kyllingfilet, vann, sukker, stabilisator (difosfater, trifosfater), rapsolje, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat, kaliumacetat), krydderblanding (bl.a. paprika), antioksidant (askorbinsyre, natriumaskorbat, natriumsitrat)), helmelk, fløte, sjampinjong*, gulrot*, erter*, 4 % norsk bacon (93 % røkt sideflesk av svin, salt, vann, glukose, stabilisator (trinatriumdifosfat), antioksidant (natriumerytorbat)), løk*, ost, persillerot*, aroma, olivenolje, paprika*, modifisert maisstivelse, salt, hvitløk*, gelatin fra storfe, gressløk*, bestrålt krydder. * Totalt 26 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.