
Kylling og ris med bacon og grønnsaker
Vekt: 330
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
28 % ris, 12 % norsk, marinert kylling (99 % kyllingfilet, vann, sukker, stabilisator (difosfater, trifosfater), rapsolje, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat, kaliumacetat), krydderblanding (bl.a. paprika), antioksidant (askorbinsyre, natriumaskorbat, natriumsitrat)), helmelk, fløte, sjampinjong*, gulrot*, erter*, 4 % norsk bacon (93 % røkt sideflesk av svin, salt, vann, glukose, stabilisator (trinatriumdifosfat), antioksidant (natriumerytorbat)), løk*, ost, persillerot*, aroma, olivenolje, paprika*, modifisert maisstivelse, salt, hvitløk*, gelatin fra storfe, gressløk*, bestrålt krydder. * Totalt 26 % grønnsaker.
Energi | 636 kJ (153 kcal) |
Fett | 7,8 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 3,8 g |
Karbohydrat | 13 g |
— hvorav sukkerarter | 2,7 g |
Kostfiber | 1,4 g |
Protein | 6,8 g |
Salt | 0,70 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.