
Kylling Teriyaki med nudler og grønnsaker
Vekt: 330
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Åpne plastfolien delvis. Sett retten i mikrobølgeovnen i ca. 3 min. (800 W). Dra av folien. Rør i retten, strø over sesamfrø og kos deg.
Hell retten over i en kjele. Varm forsiktig opp under omrøring. Server retten og strø sesamfrø på toppen.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Vann, 16 % nudler (durumhvete, egg), 14 % norsk kylling, paprika*, gulrot*, soyasaus, purreløk*, modifisert maisstivelse, sukker, aroma, hvitløk*, salt, ingefær*, sesamolje, chili*, hvitvinseddik, farge (brunet sukker). Pose med sesamfrø. * Totalt 32 % grønnsaker.
Energi | 422.22 kJ (100 kcal) |
Fett | 1,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,4 g |
Karbohydrat | 15,0 g |
— hvorav sukkerarter | 7,2 g |
Kostfiber | 0,8 g |
Protein | 5,2 g |
Salt | 1,11 g |
Oppbevaring
Kjølevare: lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi nå med best før. Det betyr at produktene trygt kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken vil tape seg.