Kyllingbryst med gulrotpuré, erter og fullkornsris

Kyllingbryst med gulrotpuré, erter og fullkornsris

Dette er et mørt og saftig kyllingbryst som er tilberedt i en kraftig provencalsk sjysaus. Som tilbehør får du en smakfull gulrotpuré, og fullkornsris med erter. Velbekomme!

Vekt: 490 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Nøkkelhullet

Nøkkelhullet

Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Kyllingbryst i saus (38 %): 63 % norsk kyllingbryst, 37 % saus (vann, 15 % løk*, aroma, olivenolje, modifisert maisstivelse, grønnsaksekstrakter, hvitvinsekstrakter, salt, solsikkeolje, krydderekstrakter, hvitløk*, sukker, krydder, fargestoff (karamell/sukkerkulør), bestrålt krydder). Gulrotpuré (31 %): 82 % gulrot*, vann, helmelk, smør, salt, fortykningsmiddel (karragenan), bestrålt krydder. Fullkornsris med erter (31 %): 86 % fullkornsris, 13 % erter*, salt. * Totalt 32 % grønnsaker.