Kyllingbryst med gulrotpuré, erter og fullkornsris

Kyllingbryst med gulrotpuré, erter og fullkornsris

Dette er et mørt og saftig kyllingbryst som er tilberedt i en kraftig provencalsk sjysaus. Som tilbehør får du en smakfull gulrotpuré, og fullkornsris med erter. Velbekomme!

Vekt: 490 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Nøkkelhullet

Nøkkelhullet

Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Ingredienser

Kyllingbryst i saus (38 %): 63 % norsk kyllingbryst, 37 % saus (vann, 15 % løk*, aroma, olivenolje, modifisert maisstivelse, grønnsaksekstrakter, hvitvinsekstrakter, salt, solsikkeolje, krydderekstrakter, hvitløk*, sukker, krydder, fargestoff (karamell/sukkerkulør), bestrålt krydder). Gulrotpuré (31 %): 82 % gulrot*, vann, helmelk, smør, salt, fortykningsmiddel (karragenan), bestrålt krydder. Fullkornsris med erter (31 %): 86 % fullkornsris, 13 % erter*, salt. * Totalt 32 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C